DE ARTIESTEN OP HET PODIUM VAN MUSET

HARTENDAMES MET ARTIESTEN EN ACT VOOR THEATRALE EN CULINAIRE ACTS.  

SPECIFIEK AF TE STEMMEN OP HET EVENT
STICHTING MUSET - 040-245 65 29   - VERZORGT PROMOTIE EN BOEKINGEN HARTENDAM

 

 

 

MAMMA BELLE  – Wandelende Theater Act voor Groot en Klein

 Een ontmoeting met Mama Belle is onvergetelijk. Want zij is dol op reizen en laat jou meegenieten van haar verhalen, liedjes en snuisterijen uit alle landen. Mama Belle wandelt als een reiziger tussen het publiek. Ze knoopt gesprekjes aan, zingt graag samen een liedje en je mag haar alles vragen. Waar ben je geweest? Wat heb je meegemaakt? En wat zit er in je geheime kastje? Mama Belle luistert en vertelt vol liefde en aandacht. Met deze theatrale kinderact steken kinderen iets op van verschillende landen, hun bewoners en gebruiken.

Voordat Mama Belle weer de wijde wereld intrekt schenkt zij ieder kind een Mama Belle belletje als aandenken. Een belletje dat kinderen van alle landen met elkaar verbindt. 

Actrice Lieke Joosen

 

 

MOBIEL LOKET   

Het Loket der Verloren Zaken

 

Bij het Loket der Verloren Zaken kan iedereen terecht die graag, iets wat ooit verloren of vergeten is geraakt, weer terug zou willen vinden! Een hart of een heerlijk recept, dat ene liedje of je sleutel tot geluk? Misschien wel je vertrouwen in het goede van de mens? Of heb je net een wonderlijke ontmoeting gehad maar vergat je zijn of haar naam te vragen? De Dames van het loket vinden wat gevonden kan worden! En zorgen er met liefde voor dat alles weer een plekje vindt! Bijzonder geschikt als straattheater & festival act!

 

De Vinylla's draaien door!

De Vinylla's duo  - als mobiele DJ act met quiz
Aan de kant voor de meest swingende ‘heupen’ van het land. Overal waar De Vinylla's met hun mobiele dj act verschijnen, zetten mensen grote ogen op. Worden oren gespitst, krullen mondhoeken omhoog en komen benen in beweging. Schateren om die foute discohit van toen. Wegzwijmelen bij suikerzoete lovesongs. Meezingen met de betere smartlappen. Of deelnemen aan de pop quiz en plotsklaps in de prijzen vallen. Gezellig! 

Queen Vinylla solo - als mobiele retro DJ
DJ Queen Vinylla tovert hits van vroeger en nu uit haar rijkelijk gevulde platenkoffer. Even een plaatje aanvragen? Doen! Zelf snuffelen in de platenbak met singletjes? Mag! Het brengt gedeelde herinneringen naar boven en maakt de tongen los.
Dj Queen Vinylla draait singles uit de 50’s, 60’s & 70’s. Zij staat bekend om haar unieke collectie en haar zeer passende muziekkeuze voor ieder evenement. Afhankelijk van de wens en het soort feest of evenement, worden met de grootste zorg de meest passende singles geselecteerd. 

DE AMOROSAS

Als Liefdespost act 

 

Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een èchte met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. 

Als Complimenten act

 

De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Een wonderlijke verrassing! Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd? Dat varieert. Van een ode aan de directeur tot een loflied op de dames van de catering. Een ludieke aankondiging van een feest of een applaus-act voor het voltallige personeel. De Amorosas zijn overal voor in!

 

SIGNORA AMOROSA is uitgegroeid tot de meeste geliefde en meest geboekte tafeldame. Misschien omdat Amorosa zo’n oprechte ode brengt aan liefde en geluk. Wat Amoroas het liefste doet. Verleiden met zalige zoetigheden of hartige lekkernijen. Strooien met anekdotes over de liefde. Mens laten lachen en proeven. Ze trakteren op pakketjes met geluk, waardoor gasten nog lang warme herinneringen bewaren aan het evenement.

 

MOGELIJKHEDEN: 
Kerst- en Nieuwjaarsact

Signora’s Amorosa’s zijn op zoek met speciale kerst- en nieuwjaarswensen voor een geliefd persoon, geliefde, vriend of vriendin, relatie. Een èchte met aandacht, handgeschreven boodschap en wens doet het altijd goed. Amorosa neemt de tijd voor dit speciale schrijfmoment. Geen inspiratie? Wat een geluk. De Signora’s hebben daarvan meer dan genoeg en creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle wenskaart te schrijven.

En…. dezelfde dag kan het kaartje nog worden gepost 


Act voor de Liefde of Valentijn

Signora’s Amorosa’s zijn op zoek naar mensen die hopeloos verliefd zijn, geliefd worden, liefde zoeken of gewoon liefde zoeken. Met veel ervaring in liefde en geluk en de juist inspiratie wordt tijdens het speciale schrijfmoment een kaart geschreven en kan ook diezelfde dag verzonden worden

 

Moeder- en Vaderdag act

Een paar welgemeende woorden van waardering. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft. Signora’s Amorosa’s geven complimentenpakketjes weg. Een wonderlijke verassing voor alle moeders en vaders.

 
DE DAMES VAN DE BOUW
Voor de kleine innerlijke opknapwerkzaamheden!

Betrokken, hartelijk en zorgzaam. Kordaat en vrolijk. De Dames van de Bouw komen graag langs om te checken of iedereen het wel naar zijn zin heeft op en rond de bouwlocatie. Dreigt er geen instortingsgevaar? Kunt u elkaar nog goed verstaan? Wordt er wel genoeg gezongen?

Hun gereedschapskist zit vol met cadeautjes voor de kleine innerlijke opknapwerkzaamheden. En op verzoek kunnen de Dames van de Bouw mensen toezingen. Een goed fundament bouw je tenslotte toch met liefde en aandacht!

DE KOFFIEDAMES
Koffie met een scheutje theater


Zo even een momentje voor jezelf. Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette slow koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames strooien met energieke wetenswaardigheden en koffie tips. Een ware zuivere koffiebeleving, met liefde en aandacht gezet! Knisperende sprits erbij? De Koffiedames maken het gezellig! Met iets lekkers en een luisterend oor. Zij spreken gasten aan op een manier die drempels verlaagt en harten en deuren opent. Informatief waar nodig. Met een grapje en een kwinkslag waar

het kan.

 

Entertainment van hoog niveau! De Koffiedames van Hartendames. Da's andere koffie.

Als Zomers entertainment

De Koffiedames zijn helemaal in Ibiza stijl. Zelfs in de zomer schenken ze koffie, niet heet maar koud natuurlijk! De Koffiedames serveren ijskoffie volgens geheel eigen recept.

 

LES DEUX JOSEPHINES

De mobiele champagnebar

Wilt u een toost uitbrengen? Een toespraak beklinken? Uw gasten op een hartverwarmende manier ontvangen? Toasten op de Liefde? Les Deux Josephines kunnen altijd wel een reden bedenken om te proosten en te toosten. Ze kennen de overtreffende trap van gastvrij en feestelijk. De perfecte combinatie van een act met humor en catering. De dames schenken alcoholische en non-alcoholische drankjes die de feestvreugde verhogen. Een mobiele champagnebar die bruist, bubbelt en tintelt!
Les Deux Josephines kunnen hapjes drankjes en geschenkjes uitdelen. Ook geschikt als dessertbuffet.

Fabiola’s Culinette
Natuurlijk genieten!

Overal waar Fabiola's Culinette verschijnt, beginnen mensen spontaan te watertanden. Door de heerlijke geuren die opstijgen uit haar soepterrines, of door de verleidelijke aanblik van haar groentesalades, fruitsalades en smoothies van verse groenten en vruchten. Is het u al opgevallen?

 

In de naam Fabiola zit het woordje 'bio' verstopt. Dat is geen toeval. De heerlijkheden die zij u voorschotelt zijn puur natuur en seizoensgebonden. Fabiola weet niet alleen hoe ze de pollepel hanteert. Terwijl zij de borden volschept, speelt ze een vragenspel en wisselt ze zo allerlei wetenswaardigheden uit. Bijvoorbeeld over vergeten groenten, zoals aardpeer, kardoen en brave hendrik. Zo stilt Fabiola ook de honger naar kennis

DE HEMELSE DAMES
Daar raakt iedereen van in de wolken!


Geen statische act, maar een levendige en lichtvoetige combinatie van entertainment en catering; dat is wat u met Hemelse Dames in huis haalt. Hemelse Dame zit op een ‘wolk’ en kan vrij door de ruimte ‘zweven’, met veel gevoel inspelend op de dynamiek van het gezelschap.


MOGELIJKHEDEN

Als Culinair act

Dat smaakt Hemels! De Hemelse dames schenken bruisende en tintelende drankjes die de goede luim versterken. Serveren met zorg en liefde tongstrelende hapjes. Een waterproeverij in de zomer of heerlijke witte lekkernijen in de winter. Of de Hemelse Dames op zijn zoetst, een luxe snoeperij compleet met èchte Poëzie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dat wordt genieten, genieten, genieten!

 

Als Kerst-, Nieuwjaars-, winter act

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Hartelijk en oprecht wensen Hemelse Dames uw gasten de allerbeste wensen. Heeft u zelf nog kerst- of nieuwjaarswensen? De Hemelse Dames crëeren de ideale sfeer om alvast in de stemming te komen. Ze geven kleine gelukskerstpakketjes weg. In de wintermaanden serveren ze hartverwarmende lekkernijen.

 

Als Paas, lente & zomer act

De Hemelse Dames zijn helemaal in de wolken want de lente hangt in de lucht! En met de lente komt ook de zomer weer in zicht. Achter de wolken schijnt altijd de zon! Dat is het motto van De Hemelse Dames. Volle zonne-energie en posiviteit laten ze u graag meegenieten en stralen.

KAATJE KEETJE
Ons hart klopt voor Holland.

Een fris en blozend stel, dat zie je meteen. Kaatje & Keetje hebben hart voor Holland. En u ?... Hoe is het eigenlijk gesteld met uw parate kennis van Nederland? Dat komt aan het licht als Kaatje (of Keetje) het vragenspel speelt waarin oer-Hollandse gebruiken en tradities de 'oranje draad' vormen. Vragen over bijvoorbeeld ons koningshuis en de goedheiligman worden afgewisseld met vermakelijke wetenswaardigheden over typisch Nederlandse zeden en gewoonten. Kaatje & Keetje spelen oud-Hollandse spelletjes zoals boter kaas en eieren en de Hollandse eierdans. Meisjes en jongens, met

Hollands entertainment wordt het me toch ge-zel-lig!

MOGELIJKHEDEN:
ALS PAAS, LENTE ENTERTAINMENT

Kaatje & Keetje zijn heel geschikt als Paas-act of lente act. Ze zijn dan helemaal in de Paas- of voorjaarsstemming! Ze delen paaseieren uit en kinderen kunnen eieren zoeken in de rok. En in het voorjaar zitten ze vol Hollandse tips voor de grote voorjaarsschoonmaak.

MOBIEL CASINo

Gezellig entertainment troeft bij deze tafeldames!

DE GROENE GASTVROUWEN
Vier de vergroening met Ecolien en Durabella!

Ze zijn vóór vergroening! Vóór duurzaam! Geleid door hun creativiteit, laten Ecolien en Durabel geen kans onbenut om iets een tweede keer te gebruiken. Twee toegankelijke gezusters met de aangename eigenschap dat zij niet veroordelen of preken. Zij communiceren vrolijk en met flair. Stimuleren de dialoog via uitnodigende vragen. "Hoe groen is jouw hart?" En wat blijkt? Dat iedereen op haar of zijn manier z'n beste beentje voorzet. Dat is een stempeltje waard. "Jij bent goed bezig!"

In het voorjaar zitten ze vol met duurzame tuintips en ‘groene’ schoonmaakmogelijkheden.

Als het maar groen is dan zijn ze er graag bij!

 INFORMATIE, AANVRAGEN EN BOEKINGEN : BEL  040-2456529